Seniorenbedden

De term Seniorenbedden is wat achterhaalt.
Dat wil zeggen; tegenwoordig zijn de meeste bedden van zichzelf al wat hoger en ook (bijna) alle bedden kunnen in een eenpersoons model geleverd worden. Zowel een boxspring als een ledikant behoort tot de mogelijkheden en ook qua comfort van zowel de bedbodem als de matrassen kunnen we alle kanten op! Alles kan elektrisch verstelbaar indien u dat wenst. En ook de maten varieren van een eenpersoons; 90cm, 100cm of 120cm breed, tot een tweepersoons 140cm, 160cm en 180 cm.

De Timeless for 1 is een mooi voorbeeld van een ‘senioren‘ boxspring voor één persoon. Dit model kan in verschillende breedtematen; 90 cm, 100 cm, 120 cm. Uiteraard kiest u zelf een mooie stof uit en helpen wij u bij het vinden van de juiste matras voor u.

auronde-deelbaar-opgemaakt
auronde-deelbaar-stofzuigen

Een deelbaar ledikant (zoals hierboven afgebeeld) kunt u eenvoudig uit elkaar rijden, waardoor opmaken en stofzuigen een stuk makkelijker gaat! Er zijn veel verschillende modellen die in een deelbare variant kunnen.

Kom eens langs in één van onze winkels om wat inspiratie op te doen en u te laten informeren wat het beste bij u past! Onze winkel in Schagen is het best toegankelijk met een rolstoel/scootmobiel.