Hoofdkussens

Een goed kussen is hoofdzaak!
Een hoofdkussen dient ervoor te zorgen dat u uw nekspieren tijdens de slaap optimaal kunt ontspannen. Het hoofdkussen vult de holte op tussen schouder en hoofd en ondersteunt daarbij nek- en halswervels. Een te laag of te hoog kussen veroorzaakt verkramping en bemoeilijkt de ademhaling. Omdat geen mens hetzelfde is, hebben wij een zeer uitgebreide collectie hoofdkussens.

Handig!
Wij bieden u de mogelijkheid het kussen een aantal nachten thuis te proberen!
Onze collectie bestaat uit kussens van o.a.: VanDyck, Silvana, Mahoton, Ducky Dons en Tempur

Hieronder vind u meer informatie over een aantal kussens en gebruikte materialen uit ons kussenassortiment. Voor een advies op maat verzoeken wij u langs te komen in een van onze winkels.

Dons- en veren
Vaak een mengsel van dons- en veren. Een hoofdkussen dat ouderwets opgeklopt kan worden en zich feilloos aangepast aan uw lichaamsbouw en slaapwensen. In stevige en zachte varianten.
Bijvoorbeeld: de kussens van Vandyck

Natuurlatex
Een perfecte combinatie tussen ondersteuning en comfort. Een veerkrachtig hoofdkussen dat niet opgeklopt hoeft te worden. Verkrijgbaar in de verschillende vormen en diktes en hardheden. Met en zonder ingesneden neksteun.
Bijvoorbeeld: het Butterfly gezondheidskussen

Kapok
Kapok is een holle vezel, gevuld met lucht, waardoor het goed ademt en isoleert. Kapok is hypoallergeen door en wasachtig laagje dat om de vezel ligt. Een lekker stabiel kussen met wat meer ‘body‘.
Bijvoorbeeld: de Silvana Sunda

Comforel
Het hoofdkussen dat zonder problemen de wasmachine in kan. Lekker veerkrachtig variërend van vrij stevig, tot lekker zacht. Zeer geschikt voor mensen met allergie.
Bijvoorbeeld: de Silvana Rebound

Traagschuim
Een kussen dat zich helemaal aan uw lichaam aanpast. Druk verlagend en comfortabel ondersteunend. Een op het eerste gevoel wat steviger en ‘vaster‘ kussen. In vele verschillende hoogtes en vormen.
Bijvoorbeeld: de kussens van Tempur

Kinderkussens
Voor kinderen hebben wij een passend assortiment kinderkussens. Speciaal ontwikkeld voor de allerkleinste tot en met kinderen in de groei!
Bekijk: kinderkussens