Bella Donna

Bella Donna; een cadeautje voor je bed.
Geniet van subliem slapen - op een hoeslaken geschikt voor een koningin. Prachtig verwerkt en afgewerkt met lange vezels katoenen garen, geweven in een ondoorzichtige, mooi zware stof, Bella Donna is een hoeslaken van de luxe klasse. Dit hoogwaardige vel past op ieder matras alsof het ervoor gemaakt is. Aloë Vera en zijde-eiwitten geven dit prachtige laken haar zijdezacht gevoel en glorieuze glans.

Uitgangspunten die Bella Donna zo bijzonder maken:

Ventilatie

Ondersteuning

Kwaliteit

Duurzaamheid

Kwaliteit begint bij de basis
Het Bella Donna hoeslaken wordt gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit Egyptische Mako katoen, 2-draads getwijnd.* Hierdoor krijg je een heel sterk en fijn garen waardoor er nagenoeg geen pilling ontstaat en het hoeslaken een zeer lange levensduur heeft. Het verfproces garandeert heldere kleuren en een grote kleurechtheid. Door de toepassing van Aloë Vera en zijdeproteïne is het hoeslaken heel soepel en zacht. Er is 3% elestan toegevoegd, waardoor het hoeslaken een perfecte pasvorm krijgt en super elastisch is. Zo ziet je bed er altijd onbeslapen en kreukvrij uit. De hoeslakens zijn rondom voorzien van een sterk elastiek, hierdoor blijft het hoeslaken altijd goed zitten. Ook bij een elektrisch verstelbaar bed.

*Twijnen: het in elkaar draaien van verschillenden individuele enkelvoudige garens tot een enkele draad.

Voor elk bed een Bella Donna
De Bella Donna is verkrijgbaar in álle dekbare maten en in verschillende hoekhoogtes waardoor de pasvorm gegarandeerd is, van toppers en splittoppers tot matrassen van wel 40 centimeter dik!

Tip!
Als je het label van het Bella Donna 2 persoons hoeslaken in de rechterhoek houdt, heb je altijd de juiste lengte/breedte verhouding te pakken!

Voordelen Bella Donna:
Uitstekende pasvorm
Leverbaar in álle maten
Kreukvrij
Heldere kleuren met een prachtige kleurechtheid
Uitzonderlijk lange levensduur
Vrijwel pillingvrij
In heel veel kleuren te verkrijgen

De Bella Donna hoeslakens zijn verkrijgbaar in 54 kleuren: