Over ons

NICO VAN DE NES;
Al bijna 100 jaar een familiebedrijf!

Wij; Nico en Jolanda, en onze zoon Lars, zijn de 3e en 4e generatie van de Nes die het familiebedrijf voort zetten. Met al bijna 100 jaar ervaring staan wij voor een eerlijk, onafhankelijk advies, ‘ouderwetse’ service en hoogwaardige producten. Wij werken met veel verschillende mooie merken, allemaal met hun eigen kwaliteiten, waarmee we voor iedereen een passende oplossing kunnen bieden. Kom eens langs in één van onze winkels en laat je inspireren!

In onze drie winkels vindt je alles op het gebied van lekker slapen en mooi wonen!

Wonen & slapen

Onze winkel in URSEM

Slaapspeciaalzaak

Onze winkel in SCHAGEN

Slaapspeciaalzaak

Onze winkel in LANGEDIJK

Onze winkel aan de dijk in Ursem; waar het allemaal begonnen is. Hier hebben we 800m2 raambekleding, vloeren, tapijt, gordijnen én slaapcomfort verdeeld over twee verdiepingen.

Sinds 2010 hebben zijn wij gevestigd aan de Witte Paal in Schagen. In onze ruime (en gelijkvloerse) winkel hebben we, met veel verschillende merken alles in huis om jou weer lekker te laten slapen!

In Maart 2019 hebben wij onze derde vestiging geopend op het industrieterrein in Broek op Langedijk. Hier hebben we twee verdiepingen gevuld met een uitgebreid assortiment slapen!

Onafhankelijk en een écht eerlijk advies

Doordat wij geheel onafhankelijk zijn en werken met heel veel verschillende merken, kunnen wij een bed of interieur helemaal afstemmen op jouw wensen en situatie. Dit betekend eindeloze mogelijkheden en geen beperkingen! Uiteraard zijn wij er voor je om je hierin te begeleiden zodat je niet overweldigd raakt. Een bed of interieur is heel persoonlijk, daarom vinden wij het belangrijk echt de tijd hiervoor te nemen.  We brengen in kaart wat voor jou belangrijk is en waar we rekening mee moeten houden. Waarna we de opties langsgaan die hierbij aansluiten en zoeken we samen uit wat het beste bij jou past!

Somnus natuurmatras natuurlijk slapen duurzaam handgemaakt boxsprings en matrassen met wol en paardenhaar exclusief bij Nico van de Nes
Vergelijk alle merken onder één dak

Alle merken hebben zo hun eigen unieke eigenschappen en kwaliteiten. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen we al deze merken onderling met elkaar combineren en dus het beste van al die werelden samenvoegen voor jou! Wat voor de één werkt kan voor de ander juist totaal niet passen. Kom naar de winkel en wij gaan je helpen in de zoektocht naar de juiste match voor jou!

Eigen, vakkundige stoffeerders en monteurs

Met 3 generaties stoffeerders in de familie doen wij de stoffering, het leggen van vloeren en het plaatsen van de bedden en raambekleding zelf. Met ervaren mensen met kennis van de producten. We bezorgen gratis door de hele kop van Noord-Holland. Alles gebeurd in overleg, wij nemen verpakkingsmaterialen allemaal weer netjes mee en voeren indien nodig het oude bed af.

Klanten vertellen

Echte verhalen van tevreden klanten

  • "Prima advies en goede service!!!"

    Monique Stam
  • "Wij hebben een boxspring van Auping gekocht bij deze zaak en zijn bijzonder tevreden met de manier waarom we geholpen zijn. Erg goede voorlichting en een lekker bakkie koffie erbij! Vooral de hoeslakens voor het topmatras zijn geweldig! In heel veel kleuren te krijgen. We zijn erg te spreken over deze nette zaak. Ziet er heel goed uit met een grote verscheidenheid aan bedden, matrassen en andere zaken. Familie van de Nes Top!!!"

    Hilly de Jong
  • "Nico van de Nes heeft mij een prima, eerlijk advies en goede service gegeven voor een uitstekend bed."

    Gerco Eikelenboom