Reviews

Klanten vertellen

Echte verhalen van tevreden klanten

 • "Prima advies en goede service!!!"

  Monique Stam
 • "Wij hebben een boxspring van Auping gekocht bij deze zaak en zijn bijzonder tevreden met de manier waarom we geholpen zijn. Erg goede voorlichting en een lekker bakkie koffie erbij! Vooral de hoeslakens voor het topmatras zijn geweldig! In heel veel kleuren te krijgen. We zijn erg te spreken over deze nette zaak. Ziet er heel goed uit met een grote verscheidenheid aan bedden, matrassen en andere zaken. Familie van de Nes Top!!!"

  Hilly de Jong
 • "Nico van de Nes heeft mij een prima, eerlijk advies en goede service gegeven voor een uitstekend bed."

  Gerco Eikelenboom
 • "Wij slapen sinds twee weken op een Somnus Marquis matras, geleverd door Slaapkenner Nico van de Nes, wat een topmatras! Dit is pure "weelde" en een feest om op te liggen! Een aanrader, evenals dit bedrijf."

  Pascal van der Kolk
 • "Een zaak waar men nog tijd neemt voor de klant. Jaren lang klachten gehad met een bed en het werd tijd voor iets anders. Na mijn klachten en wensen te hebben uitgelegd, zijn we diverse bedden in de zaak gaan proberen. Dat duurde wel even aangezien ik er na veel ellende zeker van wilde zijn dat ik nu wel een goed bed kreeg. Diverse matrassen op diverse bedden geprobeerd. Van de ene kant van de zaak naar de andere gesjouwd totdat ik iets had gevonden wat me beviel. Inmiddels slaap ik er alweer twee maanden op en ik ben er ontzettend blij mee. Kortom; bedankt voor je hulp en uitstekende service."

  Dirk Boei
 • "Wij zijn uitstekend geholpen bij problemen met hoeslakens. We hebben duidelijk uitgelegd wat het probleem was en ondanks dat zij daar ook niets aan konden doen, kregen we tot 2x toe nieuwe. Dank jullie wel voor de goede service!!"

  Jeffrey Bleijendaal